IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 28 martie 2008

BOCA: „JUCATORII NU AU MOTIVE DE INGRIJORARE DIN CAUZA BANILOR“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat vineri ca elevii lui Ionut Popa au incasat o mare parte din banii pe care ii aveau de luat in urma ultimelor victorii.
„Chiar ma astept la un rezultat bun la Targu Jiu deoarace baietii au un moral foarte bun dupa victoriile obtinute in fata unor candidate la titlu. Jucatorii nu au motive de ingrijoraare din cauza banilor pentru ca zilele acestea le-au intrat in cont sumele aferente rezultatelor obtinute cu Gloria Buzau, Ceahlaul Piatra Neamt si Farul Constanta. Singura restanta ramasa acum este dupa victoria obtinuta in fata echipei CFR Cluj. Astfel, jucatorii nostri se pot gandi doar la meci, sa acumulez cat mai multe puncte si implicit sa castige cat mai multi bani“, a declarat Sorin Boca.
In ceea ce privesc datoriile catre stat si catre terti, oficialul iesean a spus ca in continuare mai sunt datorii: „Sunt ceva intarzieri in ceea ce priveste achitarea restantelor catre stat si catre terti, insa speram ca in cel mai scurt timp aceste sume sa fie achitate de actionarii de la clubul nostru“.

Niciun comentariu: