IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 18 martie 2008

SORIN BOCA: „NE MULTUMIM SI CU UN PUNCT LA DINAMO!“

Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat marti ca ar fi multumit si cu un singur punct miercuri, la Bucuresti, in compania formatiei Dinamo.
„E clar ca ne asteapta un meci foarte greu. Intalnim o echipa, care la fel ca noi, nu a suferit nicio `nfrangere pana acum. E clar ca Dinamo este o formatie puternica si ca porneste ca favorita `n disputa cu noi. Totusi, avem si noi sansa noatra, si, oricat de mica ar fi, noi speram sa o fructificam. Trebuie sa recunosc ca ne multumim si cu un punct la Dinamo!“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca nici pentru acest meci clubul din dealul Copoului nu va sprijini galeria sa faca deplasarea: „Am luat decizia ca si pentru partida cu Dinamo, la fel cum am facut la Constanta, sa nu ajutam galeria sa faca deplasarea. Din cate am `nteles, acestia vor pleca pe cont propriu, in schimb nu vor plati bilete de intrare, deoarece avem o reciprocitate cu clubul Dinamo si le vor da ei tichetele de intrare la meci“.
Echipa Poli Iasi a plecat spre Bucuresti marti, la ora 13.00, cu avionul, cu o cursa de linie. Iesenii vor face marti dupa-amiaza un antrenament la Mogosoaia, urmand ca intoarcerea acasa sa fie programata pentru joi, la ora 13.00, tot cu o cursa de linie.

Niciun comentariu: