IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 20 martie 2008

INFRANGERE MINCINOASA IN "STEFAN CEL MARE"


  • Formatia Poli Iasi a pierdut, cu scorul de 2-1 (2-1), partida disputata aseara in „Stefan cel Mare“, in compania echipei Dinamo Bucuresti.
„Sa jucam cu mult curaj!“ - asta le-a cerut Ionut Popa fotbalistilor ieseni inaintea partidei cu Dinamo, iar elevii sai i-au respectat dorinta, punand in pericol poarta lui Bogdan Lobont inca din minutul 5, atunci cand, la o lovitura libera de la 25 de metri executata de Andrei Cristea, mingea a trecut putin pe langa buturile gazdelor. Totusi, curajul nu le-a fost de ajuns iesenilor, care, din cauza unor erori in defensiva, au incasat doua goluri in doar 18 minute.
La prima reusita, cea a lui Danciulescu (din minutul 8), iesenii au acuzat un ofsaid la atacantul dinamovist. Al doilea gol al intalnirii a venit in minutul 26, marcator fiind Miranda, care l-a depasit cu usurinta pe Pecnik si a inscris cu un sut plasat la coltul lung.
Avand un avantaj de doua goluri, dinamovistii au jucat din ce in ce mai bine, iar Torje (in minutul 33) a fost foarte aproape de a inscrie al treilea gol al gazdelor.
In minutul 43, Flavius Stoican l-a faultat grosolan pe Paruolo, fundasul gazdelor primind cartonasul rosu. In ultimul minut al primei reprize, Andrei Cristea a reusit o executie extraordinara din marginea careului dinamovistilor, acesta inscriind pentru 2-1 si readucand speranta in tabara ieseana.
Meciul a fost, practic, pecetluit la trei minute de la reluare, atunci cand acelasi Andrei Cristea, scapat singur cu Lobont, l-a luat la tinta pe goal-keeper-ul gazdelor.
Astfel, scapati cu fata curata, dinamovistii si-au reluat atacurile si Danciulescu (in minutele 57 si 68) a fost aproape de a duce scorul la 3-1.
Totusi, iesenii ar fi putut pleca macar cu un punct din „Stefan cel Mare“, insa Lobont s-a facut din nou remarcat la suturile lui Ionut Bilba (minutul 75) si Andrei Cristea (minutul 84).
A fost pina la urma 2-1 pentru Dinamo, dupa o a doua repriza in care iesenii au dominat jocul, beneficiind si de omul in plus, in urma eliminarii lui Stoican.





Niciun comentariu: