IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 14 martie 2008

POLITEHNICA IASI RAMANE NEINVINSA IN ACEST SEZON DE PRIMAVARA


  • Formatia Poli Iasi a remizat aseara, in deplasare, scor 1-1 (0-1), in partida disputata in compania echipei Farul Constanta, intr-un meci contand pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

Dupa patru etape disputate in acest an, in Liga I, Poli Iasi continua sa ramana in clubul select al echipelor neinvinse.
Chiar daca a obtinut egalarea abia in prelungiri, Poli a aratat ca o mare formatie, mai ales in partea a doua a jocului, cand a mai avut un penalty neacordat si un gol anulat pe motiv de off-side.
Iesenii au inceput timorat partida si, in minutul 7, Gherlem a ratat o mare ocazie pentru gazde, mingea expediata de atacantul constantean, din interiorul careului, trecand putin pe langa bututrile portii lui Branet.
Dupa alte sase minute, acelasi Gherlem isi trece in cont o alta ratare, dupa ce a gresit preluarea din postura de singur cu portarul advers.
Atacurile gazdelor au continuat si, in minutul 19, Gosic a tras in plasa laterala, din interiorul careului, dupa o gafa a lui Homei, pentru ca un minut mai tarziu, Branet sa se remarce la sutul lui Nae, din lovitura libera.
Replica elevilor lui Ionut Popa a venit de-abia in minutul 32, cand Paruolo a reluat cu capul, din 10 metri, in bratele lui Vlas.
Dominarea gazdelor avea sa se concretizeze si pe tabela de marcaj in minutul 40, cand Chico a reluat in poarta, din cinci metri, mingea centrata perfect de Dinu Todoran, dupa o greseala a defensivei iesene.
La vestiare se putea intra la egalitate, insa lovitura libera a lui Cristea, din minutul 42, a nimerit incheietura barelor portii constantene.
Dupa pauza, Poli Iasi a aratat o cu totul alta fata, oaspetii parand hotarati sa intoarca soarta jocului.
Astfel, in minutul 60, Cristea a fost faultat clar in careu, insa arbitrul a dictat simulare si i-a aratat cartonasul galben atacantului iesean.
Odata cu trecerea timpului, iesenii au pus stapanire pe joc si Vlas s-a remarcat la ocaziile lui Bersnjak (67’ – sut puternic) si Cristea (71’ – lovitura libera periculaosa), iar in minutul 82, golul lui Balba a fost anulat pe motiv de off-side.
Pe contraatac, in minutul 86, Branet il blocheaza pe Nanu, scapat singur spre poarta.
Indirjirea de care au dat dovada elevii lui Ionut Popa in partea a doua a jocului a fost rasplatita in cele din urma in
al doilea minut al prelungirilor, cand Florea a facut un hent stupid in careu si Cristea a transformat cu siguranta penalty-ul ce-i pastreaza pe ieseni neinvinsi in sezonul de primavara.

Niciun comentariu: