IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 25 martie 2008

TINCU A FOST PLECAT LA TRATAMENT IN SERBIA


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat marti ca revenirea rapida a jucatorilor Leonard Naidin si Bogdan Straton, dupa ce au fost la o clinica in Serbia, l-a determinat sa-l trimita acolo la tratament si pe Paul Tincu.
„Leonard Naidin a fost primul jucator al nostru care a fost intr-o clinica in Serbia si s-a vindecat destul de repede. Ce n-am reusit sa rezolvam in tara cu Straton, am rezolvat in Serbia. Acolo ni s-a spus clar ca jucatorul are, intr-adevar, o intindere, una mai urata, oferindu-ne totodata si tratamentul necesar in acest sens. Dovada ca Straton si-a revenit, intorcandu-se deja la antrenamente. Rezultatele bune in cazul acestor jucatori, ne-au determinat sa luam aceeasi decizie si in cazul lui Tincu. El a plecat in Serbia la tratament. Jucatorul a facut doua RMN-uri in Bucuresti, dar nu si-a revenit cu tratamentul pus la dispozitie de doctorii din Bucuresti. Acum el este aproape refacut si sper ca in cel mai scurt timp sa revina", a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca este foarte multumit de rezultatele obtinute de formatia sa in ultima perioada si spera ca astfel s-a dovedit ca jucatorii ieseni au caracter: „Chiar suntem fericiti ca le-am dat peste nas celor care ne-au pus la indoiala moralitatea! Prin succesele obtinute, inclusiv impotriva primelor clasate, am demonstrat ca jucam doar pe teren, ca ne intereseaza doar parcursul nostru si ca nu facem parte din niciun grup de interese, care sustin o anume candidata la castigarea titlului. Noi jucam doar pentru noi si pentru primele noastre, atat cat sunt ele de mari sau de mici, si nu suntem interesati de anumite jocuri de culise despre care se tot vorbeste in Liga I“.

Niciun comentariu: