IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 11 martie 2008

SASE ABSENTI PENTRU PARTIDA CU FARUL





Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat marti, ca pentru partida de vineri, de la Constanta, cu Farul, antrenorul Ionut Popa nu poate conta pe mai multi jucatori.
„In continuare ne confruntam cu probleme de lot. Astfel, Cornel Buta va lipsi pentru meciul cu Farul Constanta deoarece este suspendat, el primind un cartonas galben in partida de duminica, de pe teren propriu, cu Ceahlaul. Acestuia i se adauga o lista de mai multi jucatori accidentati. Lui Leonard Naidin, care este plecat de cateva zile la Belgrad, la o clinica de specialitate, i s-a alaturat acum si Bogdan Straton, pentru un consult mai amanuntit. In plus, Paul Tincu a fost plecat zilele trecute la Bucuresti pentru a efectua un nou RMN la clinica doctorului Pompiliu Popescu. Din cate am inteles, el are nevoie de cel putin inca doua saptamani de pauza. Sper ca in cel mai scurt timp probleme acestor jucatori sa fie rezolvate si sa revina cat mai rapid deoarece avem un program foarte dificil si dens in acelasi timp, cu multe etape intermediare, in care ne vor lipsi probabil si alti fotbalisti, din cauza oboselii, dar si a suspendarilor“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca pe langa acesti jucatori, nici Adrian Ilie si nici Alexandru Leucuta nu sunt complet refacuti: „La lista cu jucatori accidentati ii putem adauga si pe Alexandru Leucuta si Adrian Ilie, jucatori care nu s-au refacut complet si au sanse minime de a prinde lotul de 18 pentru partida cu Farul Constanta“.

Niciun comentariu: