IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 28 martie 2008

CAMPIONATUL NATIONAL DE KARATE TRADITIONAL LA IASI


  • Pentru doua zile, Iasul va deveni capitala karate-ului traditional romanesc, in perioada 29-30 martie „capitala culturii“ gazduind cea de a XVII-a editie a Campionatului National de Karate Traditional – stilul Fudokan.
La competitia la care vor participa 270 de sportivi de la 25 de cluburi calificate în urma fazelor zonale Iasul va fi reprezentat de Cubul Sportiv Enpi.
Presedintele gruparii iesene, Constantin Adascalitei, a declarat ca spera ca sportivii sai sa obtina rezultate foarte bune la aceasta competitie fara precedent in orasul Iasi.
„Campionatului National de Karate Traditional – stilul Fudokan este fara precedent la Iasi datorita numarului mare de sportivi, a celor 200 de medalii puse in joc la toate probele specifice si categoriile de varsta, precum si a premiilor ce se vor oferi sportivilor participanti. Vom beneficia de prezenta presedintelui FRKT, sensei Dan Stuparu, oficialilor federatiei, precum si multiplilor campioni nationali si mondiali, arbitri cu recunoastere internationala. Angajamentul de a organiza la Iasi un astfel de eveniment este, pe de o parte, un test in perspectiva aducerii la Iasi a unui Campionat European sau Mondial, iar, pe de alta parte, o ocazie de a marca importanta acestei discipline in rîndul miilor de tineri care o practica atît ca arta, cat si ca sport de mare performanta, datator de repere si valori. Dupa cum bine stiti, clubul nostru, care a castigat în 2000 si 2001 Cupa Romaniei, a mai organizat astfel de evenimente, dar nu s-a ridicat nici unul la o participare atat de mare cantitativ si calitativ. Sperantele noastre la medalii se indreapta spre sportivii: Irina Patrahau, Alexandru Boicu, Constantin Adascalitei Jr., Marius Adascalitei, Beatrice Amariutei, Anca Stirbu, Catalin Olaru, Iulian Dumitras“, a declarat Constantin Adascalitei.

Niciun comentariu: