IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 21 martie 2008

POPA VREA O VICTORIE CU VIITOAREA CAMPIOANA!


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat vineri ca isi doreste un rezultat bun in partida de sambata, cu CFR Cluj, desi intalneste cea mai buna echipa din campionatul intern.
„Jocul de la Dinamo m-a dezamagit si sper ca partida cu CFR Cluj va aduce bucurie fanilor nostri. Intalnim cea mai buna echipa din campionatul intern, viitoarea campioana! Sper ca acest meci ii va mobiliza pe jucatorii mei, avand in vedere ca vor evolua impotriva celei mai bune echipe din campionatul intern. Multi au spus despre noi ca «suntem o echipa perversa», in sensul bun al cuvantului, care «musca» pe contraatac. E clar ca dupa meciul cu Dinamo vor aparea cateva schimbari in primul «11», in functie de modulul tactic in care vom juca“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca formatia clujeana are cativa jucatori foarte buni, care pot decide soarta unui meci: „Ei au cativa jucatori care pot sa rezolve meciul. Au un Trica, un Culio, un Fabbiani sau mai nou acest Dubarbier, care mie imi place foarte mult. Normal ca ne vom lua masuri sa-i anihilam pe acestia“.
Popa a mai precizat ca jucatori sai nu vor avea prime speciale pentru partida cu CFR Cluj: „Primele la noi sunt aceleasi la toate meciurile, pentru ca ne tratam toti adversarii la fel! Vreau sa fie bine inteles faptul ca noi jucam doar pe banii dati de clubul nostru si nu de altii. Nu se poate vorbi la Iasi de sacose sau genti de bani! Alea sunt in alta parte, nu la noi!“

Niciun comentariu: