IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 31 martie 2008

LA GALA DE LA AMSTERDAM: „MOARTEA DIN CARPATI“ VA LUPTA CU FREDDY KEMAYO


Antrenorul lui Catalin Morosanu, Mihai Constantin, de la clubul Scorpions Iasi, a declarat luni ca elevul sau va lupta in cadrul Galei de la Amsterdam, de pe 26 aprilie, cu francezul Freddy Kemayo.
„Organizatorii de la Gala K1 Amsterdam au stabilit programul partidelor care vor avea loc pe 26 aprilie. Astfel, Catalin va lupta in primul meci impotriva francezului Freddy Kemayo. In cazul in care il va invinge pe acesta, Catalin va lupta cu castigatorul dintre Doug Viney si Zabit Samedov. Daca il va invinge si pe acesta, Morosanu se va califica la Gala de la Osaka, acolo unde ajung cei mai buni 16 luptatori din lume. Cu o victorie in fata lui Kemayo, Catalin obtine biletele pentru Gala de la Las Vegas, unde vor avea loc alte calificari“, a declarat Mihai Constantin.
Antrenorul lui Morosanu s-a declarat optimist in ceea ce privesc sansele elevului sau in fata lui Kemayo: „Catalin a cazut bine. Il rupe pe francez! Kemayo a fost facut KO de Daniel Ghita la Local Kombat Arad, pe 15 martie, asa ca nu vad de ce nu l-ar bate si Catalin. La Amsterdam va fi nebunie mare! Cel putin 10.000 de spectatori! Este o mare performanta pentru Catalin. Daca va castiga si cel de-al doilea meci, suntem in al noualea cer! Va dati seama ca mergem la Osaka, acolo unde ajunge doar crema K1!“

PROGRAMUL GALEI DE LA AMSTERDAM
Iata programul partidelor din cadrul Galei K1 de la Amsterdam:
  • Jan Nortje (Africa de Sud) – Bjorn Bregy (Elvetia)
  • Errol Zimmerman (Olanada) – Attila Karacs (Ungaria);
  • Catalin Morosanu (Romania) – Freddy Kemayo (Franta);
  • Doug Viney (Noua Zeelanda) – Zabit Samedov (Belarus).
Castigatorii primelor doua meciuri se vor intalni intr-o finala pentru calificarea la Gala de la Osaka, la fel si castigatorii din meciurile 3-4. Invinsii din finale vor merge la Gala de la Las Vegas.
In cadrul Galei de la Amsterdam vor mai avea loc alte trei meciuri in afara „piramidei“, dupa urmatorul program:
  • Remy Bonjansky (Olanda) – Melvin Manhoef (Oalnda);
  • Tyrone Spong (Surinam) – Azem Maksutaj (Elvetia);
  • James McSweeney (Marea Britanie) – Brian Douwes (Olanda).

Niciun comentariu: