IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 17 martie 2008

INFIRMERIE PLINA LA POLI IASI



Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, s-a declarat luni deranjat de faptul ca, in continuare nu poate conta pe mai multi juc\tori, care acuza accidentari mai vechi.
„Sunt suparat pentru ca jucatorii accidentati nu-si mai revin! Am sperat ca macar unul-doi dintre cei care sunt accidentati sa-si revina, insa nu s-a refacut niciunul. Raman in continuare absenti Leonard Naidin, Bogdan Straton, Cristian Munteanu, Adrian Ilie si Paul Tincu. In plus, dupa meciul cu Farul, Radu Ciobanu, care a luat un cartonas galben in acel joc, este suspendat pentru meciul de miercuri, de la Bucuresti, cu Dinamo“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca se teme ca nu cumva lista indisponibililor sa se mareasca dupa ultima partida: „Nu numai ca nu si-au revenit jucatorii accidentati, ba mai mult s-ar putea ca nici Sfarlea si nici Balba, care au acuzat niste lovituri dupa partida cu Farul Constanta, sa nu poata fi apti pentru meciul cu Dinamo. Singura veste buna este ca va putea juca Buta, care a fost suspendat in ultimul meci de campionat“.

Niciun comentariu: