IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 18 martie 2008

BOXERUL IONUT GHEORGHE, TRIMIS IN JUDECATA PENTRU OMOR DIN CULPA


Procurorii constanteni au dispus trimiterea in judecata a pugilistului Ionut Gheorghe pentru ucidere din culpa, dupa ce a fost implicat in 2006 intr-un accident rutier soldat cu moartea a doua persoane.
Prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, Raluca Ceausu, a declarat ieri ca evenimentul rutier s-a petrecut pe 15 octombrie 2006, la intrarea in localitatea constanteana Ovidiu.
Boxerul venea dinspre localitatea Mihail Kogalniceanu, la volanul unui BMW, proprietate personala, si, la un moment dat, a efectuat o manevra de depasire a doua autoturisme care rulau inaintea sa. Potrivit anchetatorilor, din cauza vitezei, tanarul a pierdut controlul masinii si s-a izbit de un parapet. Masina s-a rasturnat de mai multe ori si a patruns pe contrasens unde a lovit o Dacie Papuc care se deplasa regulamentar si in care se aflau trei persoane.
Masina era condusa de Nicolae Gheorghe, de 43 de ani, din comuna Mihail Kogalniceanu, care mergea la Constanta, impreuna cu sotia si fiica sa. In urma impactului, Dacia Papuc a fost grav avariata si a fost necesara interventia unui echipaj de descarcerare pentru scoaterea victimelor. Femeia de 35 de ani si fiica sa de 13 ani care au suferit, in urma accidentului, multiple traumatisme, au fost transportate cu ambulanta la spital, dar la cateva ore, au decedat.
Procurorii Parchetului de pe l`nga Judecatoria Constanta au dispus trimiterea in judecata a boxerului Ionut Gheorghe pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa. Pugilistul, in varsta de 24 de ani, este din Constanta si a castigat medalia de bronz la Olimpiada de la Atena.

Niciun comentariu: