IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 15 august 2008

BATE VANT DE MATINEU IN COPOU!


  • Formatia Poli Iasi a pierdut cu scorul de 3-1 (1-1) partida disputata vineri, la Bistrita, in partida cu Gloria, intr-un meci contand pentru etapa a IV-a a Ligii I. Iesenii raman cu 0 puncte acumulate pana acum, indolenta fiind cuvantul de ordine in dealul Copoului.

„Jucatorii sunt cu moralul la pamant!“, este placa pe care o pune antrenorul Ionut Popa inca de dupa prima infrangere, cea de la Craiova.
Aceasta a fost pusa din nou si inaintea partida de la Bsitrita, acolo unde doar Tanasa a parut a avea fata de prima liga.
Cel mai bun exemplu pentru indolenta care pare a fi pus stapanire pe vestiarul iesenilor este faza golului trei, atunci cand Branet se ratacise undeva la marginea careului si i-a dat posibilitatea lui Sabou sa inscrie cu un sut de la 60 de metri.
Inceputul de meci a lasat impresia ca iesenii pot obtine primul punct din actuala editie de campionat, Tatarusanu remarcandu-se la mingea reluata cu capul de Balba.
Sansa de gol a elevilor lui Ionut Popa a fost un simplu foc de paie, bistritenii trecand la carma jocului din minutul 12, iar ocaziile lui Diogo din minutele 12, 22 si 23 au anuntat golul gazdelor, reusit de Borbely in minutul 24. Atacantul bistritean a reluat cu capul, din interiorul careului, dupa un corner executat bine de Ciprian Petre.
In minutele de prelungire ale primei reprize, Tanasa, exasperat de lentoarea colegilor, ia o faza pe cont propriu, insira trei adversari pe drum si inscrie cu un sut din interiorul careului.
Multumit cu scorul de pe tabela de marcaj, Popa mai introduce in teren un „inchizator“, pe Milea, insa planurile sale sunt dejucate de defensiva visatoare, in mintuul 46, cand Cirpian Petre inscrie cu capul din cinci metri, nestingherit.
Popa schimba atacantii, insa Diarrassouba si Viveiros „inoata“ la centrul terenului si Poli lasa impresia ca ar cara apa cu ciurul.
Chinul iesenilor ia sfarsit cu cinci minute inainte de final, cand Sabou da lovitura de gratie, cu o reusita de la 60 de metri, in poarta lui Branet, care continua seria meciurilor proaste din aceasta editie de campionat.
Scor final 3-1 pentru Gloria Bistrita si matineul pare inevitabil in acest moment in dealul Copoului.

Niciun comentariu: