IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 20 august 2008

„TRICOLORII MICI“ AU INVINS TARA GALILOR


  • Nationala de tineret a Romaniei s-a impus miercuri seara, la Wrexham, cu scorul de 1-0 (0-0), in fata formatiei similare a Tarii Galilor, intr-un meci contind pentru calificarea la Campionatul European din 2009.

Elevii lui Emil Sandoi au inceput in forta partida contra galezilor, avind prima ocazie de gol chiar in minutul 5, dupa care au inceput sa cedeze initiativa.
Romanii s-au multumit sa se apere si sa riposteze pe contraatac, tactica ce putea da roade in minutul 23, cind Keseru a avut o ocazie mare.
Galezii au dominat prima repriza, gazdele avind cele mai multe ocazii de gol, dar Tatarusanu s-a dovedit a fi imbatabil intre buturi.
Repriza a doua a inceput in aceeasi nota pentru Romania si in minutul 65 Torje (foto) inscrie dintr-o lovitura libera.
Dupa marcarea golului, „tricolorii mici“ s-au multumit sa se apere organizat, dindu-le ocazia gazdelor sa atace in valuri. Romania a facut cu brio fata atacurile galeze, gazdele parind exasperate de interventiile extraordinare ale lui Tatarusanu. Pina la urma a ramas 1-0, Rom=nia cistigind o partida pe cit de dificila pe atit de importanta.
In urma acestui rezultat, rom=nii s-au apropiat la puncte de liderul neasteptat, Tara Galilor, si chiar daca obtin primul loc in grupa, „tricolorii mici“ nu sint direct calificati la Euro.
La finalul meciurilor din grupele preliminare primele clasate din cele zece grupe plus patru echipe cu cel mai bun punctaj din clasatele pe pozitia a doua vor merge mai departe intr-un baraj de calificare.
Cele 14 echipe vor juca intre ele cite o partida, iar cistigatoarele vor merge mai departe la Campionatul European.
Astfel, cele sapte echipe rezultate din aceste meciuri se vor alatura Suediei, tara-gazda, la turneul final al Campionatului European din 2009.

Niciun comentariu: