IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 25 august 2008

POLI IASI A CERUT COMISIE DE DISCPLINA CA MECIUL CU FARUL SA FIE REPROGRAMAT


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat, luni, ca a depus un memoriu la Comisia de Disciplina a FRF prin care a solicitat ca partida cu Farul sa fie reprogramata, dupa ce meciul nu s-a disputat din cauza unor probleme la instalatia de nocturna.
"Astazi dimineata, am depus memoriul la Comisia de Disciplina a Federatiei, prin care contestam decizia arbitrului Istvan Kovacs, care a fluierat sfarsitul meciului dupa 30 de minute, desi trebuia sa astepte 60 de minute ca sa aprindem nocturna. Am cerut Comisiei de Disciplina ca meciul cu Farul sa fie reprogramat. E clar ca regulamentele sunt de partea noastra. Mai multi oameni de fotbal, inclusiv oficiali ai CCA si ai Ligii ne-au dat dreptate", a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean considera ca singura solutie corecta in acest caz este reprogramarea meciului Poli Iasi - Farul Constanta. "Nu vad alta solutionare a problemei decat cea corecta: reprogramarea meciului!. Daca membrii Comisiei de Disciplina vor lua decizia de a acorda victoria Farului la «masa verde», atunci noi vom ataca decizia si la urmatoarele instante pana cand meciul se va juca pe teren, pentru ca, repet, aceasta este singura varianta corecta", a mai spus Boca.
Arbitrul Istvan Kovacs a decis ca partida dintre echipele Poli Iasi si Farul Constanta, din etapa a V-a a Ligii I, sa nu se dispute din cauza problemelor la instalatia de nocturna a stadionului Emil Alexandrescu.
Meciul era programat initial la ora 20.00, iar arbitrul Kovacs a decis, dupa 32 de minute de asteptare pe teren, ca jucatorii sa intre la vestiare si a fluierat sfarsitul jocului.
La doua minute dupa ce jucatorii celor doua echipe si oficialii intalnirii au parasit terenul, o parte a instalatiei de nocturna s-a aprins, iar fotbalistii formatiei Poli Iasi au revenit pe gazon.
Dupa 45 de minute de la ora oficiala de incepere a meciului, la statia de amplificare s-a anuntat ca partida nu va mai avea loc.
Jucatorii celor doua formatii s-au antrenat la lumina zilei, iar organizatorii au reusit sa aprinda instalatia de nocturna cu aproximativ 40 de minute inainte de inceperea partidei, insa aceasta s-a stins brusc la aparitia pe gazon a celor doua echipe si a brigazii de arbitri.

Niciun comentariu: