IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 8 august 2008

SE INGROASA GLUMA LA POLI IASI


  • Formatia Poli Iasi a ramas fara niciun punct acumulat si dupa etapa a III-a. Vineri seara, iesenii au pierdut pe teren propriu cu scorul de 2-0 (0-0) partida disputata in compania echipei Steaua Bucuresti.

Asa cum era de asteptat, antrenorul Ionut Popa a inceput partida cu o aparare agresiva si o linie mediana decisa sa distruga orice constructie a oaspetilor.
In aceste conditii, stelistii au legat greu cateva pase, in timp ce iesenii s-au apropiat in cateva randuri destul de periculos de poarta lui Zapata.
Chiar si asa, cea mai mare ocazie de gol a primei reprize le-a apartinut oaspetilor, insa Branet l-a blocat in ultimul moment pe Dayro Moreno, scapat singur spre poarta, in minutul 45.
Cel mai important moment al jocului s-a consumat dupa pauza. Daca în returul sezonului trecut cistigau si gratie unui autogol al Stelei, roata s-a întors de data aceasta impotriva echipei lui Ionut Popa. La o centrare de pe stanga a lui Radoi, Pecnik si-a introdus mingea in propria poarta.
Cu avantajul minim de pe tabela si cu gandul mai mult la meciul cu Galatasaray, Steaua a asteptat finalul jocului, in timp ce gazdele s-au zbatut inutil. Mai mult, in minutul 89, Bogdan Stancu a punctat pentru 2-0 si Poli Iasi ramane fara niciun punct dupa trei etape.

Fara lumina
Partida de vineri seara din Copou a fost marcat de un moment neasteptat. Astfel, in minutul 36, instalatia de nocturna a Stadionului „Emil Alexandrescu“ s-a stins, iar meciul a fost intrerupt pentru patru minute, timp in care jucatorii celor doua echipe s-au hidratat.


Stelistii, spionati de Skibbe
Desi joi seara a supervizat echipa sa la amicalul cu Bursaspor, scor 0-0, antrenorul german al formatiei Galatasaray, Michael Skibbe, a facut tot posibilul pentru a studia pe viu Steaua, adversara de miercuri a echipei sale în turul III prelimiar al Champions League. Astfel, antrenorul turcilor a fost prezent vineri seara in tribunele Stadionului „Emil Alexandrescu“ din Iasi, unde si-a luat in permanenta notite despre jocul practicat de Steaua in fata Politehnicii.

Niciun comentariu: