IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 23 august 2008

OFICIALII EON SI LUXTEN SUSTIN CA NU AU NICIO VINA


Reprezentantii companiilor Luxten si EON Iasi au declarat, sambata, ca firmele pe care le reperzinta nu au nicio vina pentru nefunctionarea instalatiei de nocturna a stadionului "Emil Alexandrescu" inaintea partidei Politehnica Iasi - Farul Constanta.
Directorul de exploatare a EON Iasi, Lucian Luca, a declarat cã instalatiile companiei pe care o reprezinta au functionat normal, iar problema ar fi la stadion.
"Urmeaza sa facem o analiza tehnica, sa vedem unde au aparut problemele. Ambele surse de alimentare au cazut. A fost un defect de joasa tensiune. Din punct de vedere EON, instalatiile noastre au functionat. Problemele au aparut din alta parte, de la stadion. Cele patru posturi de tensiune ale EON au functionat la parametri normali si tensiune am avut tot timpul", a spus Luca.
Intrebat de ce niciun reprezentant al firmei nu a fost prezent la stadion inainte de producerea defectiunilor, Luca a raspuns: "Noi nu avem stipulat nicaieri in contract ca trebuie sa fim prezenti la fiecare meci al Politehnicii Iasi. In momentul in care cei de la stadion ne-au semnalat defectiunea, noi ne-am deplasat imediat. Pe viitor, probabil, vom fi aici daca ni se va solicita".
La randul sau, directorul Luxten Iasi, Hari Orenstein, a afirmat ca problemele aparute nu au fost la instatia de nocturna: "In instalatiile noastre nu au existat probleme. Nocturna a functionat cu jumatate de ora inainte de meci si, daca vreti, ii dau drumul acum si merge non stop trimp de 24 de ore. Noi nu am primit tensiune. Se va face o analiza foarte serioasa si daca au existat deficiente, sa se ia masurile necesare pentru ca pe viitor asemenea incidente sa nu mai aiba loc", a spus Orenstein.

Niciun comentariu: