IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 26 august 2008

GHEORGHE NICHITA: „VOM ACTIONA IN INSTANTA FIRMELE E-ON SI LUXTEN“


Primarul Iasului si presedintele de onoare al clubului Poli Iasi, Gheorghe Nichita, a declarat marti ca, in urma notei informative pe care a primit-o din partea comisiei care s-a ocupat de incidentul aparut la nocturna Stadionulului „Emil Alexandrescu“ la meciul cu Farul Constanta, are toate motivele pentru a actiona in instanta cele doua companii responsabile pentru buna functionare a nocturnei, E-On si Luxten.
„Luni, la probele care s-au facut dupa ce am gasit deficiente in manevre si in sistemul de alimentare cu energie a nocturnei, aceasta a fost aprinsa in intervalul 13.00-17.30 fara nici un fel de intrerupere. Asta demonstreaza inca o data ca E-On si Luxten nu si-au facut datoria. De aceea, vom actiona in instanta firmele Luxten si E-On, atat pe cale penala cat si civila. A fost afectata in primul rand imaginea Iasului, dar si a echipei de fotbal si a mea si si altor personalitati ale Iasului. Pentru asta cel doua firme vor plati“, a declarat Gheorghe Nichita.
Edilul Iasului a spus si motivele pentru care va actiona in instanta cele doua firme: „Cei de la E-ON spuneau ca nici macar nu au primit de la Primarie solicitarea de a fi prezenti la meci pentru ca faxul era defect. Aceasta argumentatie este cat se poate de puerila. Le-am explicat ca un fax defect nu arata celui care a trimis ca faxul a ajuns. Firma E-On va fi trasa la raspundere si pentru racordarea fara acordul Primariei a locuintelor situate in apropierea Penitenciarului (n.r. – Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, situat aproape de Stadionul «Emil Alexandrescu») si pentru ca nu au asigurat asistenta tehnica la partida cu Farul Constanta. In plus, vom actiona in judecata firma Luxten pentru pagubele produse si pentru imaginea in care a fost tarat Iasul!“
Nichita a mai precizat ca oficialii celor doua firme au devenit „suspect de cooperanti“ dupa incidentul de la partida Poli Iasi – Farul Constanta: „Reprezentantii E-On si Luxten au fost suspect de cooperanti cu noi! S-au oferit chiar sa aduca pentru meciul echipei nationale de tineret a Romaniei (n.r. – Partida cu }ara Galilor, programata pe 10 septembrie, la Iasi, din preliminariile Campionatului European under-21, din 2009) cate un generator fiecare. De asemenea, E-On s-a oferit sa-i debranseze pe cei care au vile aproape de Penitenciar si care au fost racordati fara avizul Primariei.

Niciun comentariu: