IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 20 august 2008

VICTORIE DE MORAL PENTRU ROMANIA


  • Echipa nationala de fotbal a Romaniei s-a impus cu scorul de 1-0 (0-0) in meciul amical disputat miercuri seara, la Urziceni, in compania formatiei similare a Letoniei.

Fara mai multi jucatori de baza, Romania a inceput unicul amical disputat inaintea preliminariilor Cupei Mondiale cu o formula inedita. Astfel, din primul „11“ au facut parte debutantul Paraschiv, de la Otelul Galati, in timp ce Cosmin Contra a jucat mijlocas dreapta, iar Sapunaru – fundas pe aceeasi parte.
Meciul a fost echilibrat in primele minute, letonii aparindu-se exact si contraatacind destul de periculos.
Odata cu trecerea timpului, „tricolorii“ au pus stapinire pe joc si Dica (23’) si Sapunaru (25’) au fost aproape de deschiderea scorului, insa suturile lor au fost respinse cu greu de portarul Vannis.
De cealalta parte, Karlsovs a fost cel mai activ leton, acesta avind doua bune ocazii.
A doua repriza a inceput cum nu se poate mai bine pentru romani. Dupa un forcing de citeva minute, nou-intratul Banel Nicolita a obtinut destul de usor un penalty, transformat de Nicolae Dica in minutul 51.
La sapte minute dupa deschiderea scorului, Karlsons a scapat singur cu Lobont, dupa o eroare a lui Lazar, si a nimerit transversala, aceasta fiind si cea mai mare ocazie a balticilor.
A urmat o serie de schimbari in ambele formatii, meciul fiind lipsit de ritm.
S-a terminat 1-0 pentru Romania, o victorie chinuita, fara nici o idee tactica din partea jucatorilor romani, insa datatoare de moral, pentru ca „victoriile aduc victorii“.

Niciun comentariu: