IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 20 august 2008

PRIMELE RAMAN BLOCATE LA POLI IASI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat miercuri ca jucatorii nu vor primi niciun ban, chiar daca vor lua toate cele trei puncte in partida cu Farul Constanta.
„Noi stim ca jucatorii au nevoie sa fie stimulati financiar, insa avem un Regulament de Ordine Interioara (ROI) si acesta trebuie respectat. Potrivit ROI, primele sint blocate in momentul in care echipa se afla pe locurile retrogradante. De aceea, o victorie cu Farul nu va fi imediat recompensata, ci abia dupa ce vom iesi din zona retrogradarii. Oricum, jucatorii trebuie sa inteleaga ca ei sunt principalii responsabili pentru situatia echipei si tot ei trebuie sa o redreseze“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca preturile la bilete pentru meciul cu Farul Constanta vor ramane neschimbate: „Am vazut ca alte cluburi au majorat preturile la bilete, unele chiar foarte mutl. Noi am luat decizia de a pastra aceleasi preturi ca si pana acum. Un tichet la peluze va costa 10 lei, iar unul la tribune - 20 lei. Aceste preturi vor fi pastrate pe toata durata turului, la meciurile obisnuite, urmand ca posibile majorari sa apara la partidele cu adversari de top. Biletele vor fi puse in vanzare in dimineata meciului“.
Sorin Boca a mai precizat ca pentru partida cu Farul Constanta, antrenorul Ionut Popa a decis sa-i tina pe jucatori in cantonament incepand de joi, renuntand astfel la ideea de a-i tine permanent in cantonament: „Pentru partida cu Farul Constanta, jucatorii vor intra in cantonament de joi, dupa antrenamentul de dupa-amiaza, la mini-hotelul de la stadion. Desi initial antrenorul Ionut Popa nu vroia sa le mai dea jucatorilor liber a revenit asupra acestei decizii si a hotarat sa-i tina de maine (n.r. – joi)“.

Niciun comentariu: