IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 30 octombrie 2008

BOCA VREA NOUA PUNCTE IN URMATOARELE CINCI MECIURI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi doreste ca in urmatoarele cinci etape formatia sa sa acumuleze cel putin noua puncte.
„Mai sunt cinci etape p=na la finalul turului de campionat si daca luam noua puncte cred ca este foarte bine si putem spera la mai multe in retur. Avem meciuri cu adversari de acelasi calibru cu noi si, asa cum zice presa, «sunt meciuri de sase puncte». Cu noua puncte acumulate, cred ca reusim sa iesim din zona nisipurilor miscatoare si putem incheia turul undeva intre locurile 10 si 13“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca partida cu Pandurii Tg. Jiu, de vineri, de pe teren propriu, se inscrie in seria meciurilor de „sase puncte“: „Partida de m=ine (n.r. – vineri), cu Pandurii Tg. Jiu, se incadreaza in aceasta serie de meciuri de «sase puncte» si eu cred ca jucatorii nostri vor reusi sa c=stige aceasta partida. Cu cele trei puncte acumulate m=ine (n.r. – vineri), cred ca reusim sa iesim din zona retrogradarii si, astfel, jucatorii isi pot lua primele restante. Aseara (n.r. – joi seara) a fost o noua sedinta a Consiliului de Administratie al clubului si ni s-a spus ca in doua saptam=ni se va ajunge pe zero cu datoriile. Trebuie sa tinem cont si de criza financiara internationala, care afecteaza pe toata lumea, si sa speram ca problemele financiare de la club vor fi p=na la urma rezolvate“.
Boca a mai precizat ca la solicitarea conducerii de la Pandurii Tg. Jiu, jucatorii oaspeti vor face un antrenament joi dupa-amiaza pe terenul sintetic din Complexul „Emil Alexandrescu“.

Niciun comentariu: