IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 31 octombrie 2008

POPA A ANUNTAT CA PLEACA DE LA POLI IASI


Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a anuntat la finalul meciului cu Pandurii Tg. Jiu ca paraseste echipa moldoveana, declarandu-se nemultumit de prestatia jucatorilor sai.
„Am anuntat jucatorii ca din acest moment nu ma mai prezint la echipa. Nu poti lucra cu jucatori care nu pot sa joace!“, a anuntat laconic Ionut Popa, care s-a ridicat apoi si a parasit conferinta de presa fara a da amanunte.
Dupa conferinta, Ionut Popa s-a suit in masina personala si a vrut sa plece de la stadion, insa a fost oprit de presedintele clubului, Sorin Boca, acesta suindu-se in masina tehnicianului.
Dupa acest episod, mai multi jucatori au declarat ca spera ca Ionut Popa sa nu paraseasca formatia din dealul Copoului.
„Domnul Popa era foarte nervos dupa meci. Sper ca acum sa strangem rindurile si sa reusim sa redresam situatia. Nu cred ca domnul Popa va pleca“, a spus Cornel Buta, care a fost completat de Sebastian Sfarlea: „Trebuie sa-l intelegem pe dom’ Profesor, pentru ca ii este si lui greu sa ne motiveze meci de meci, in conditiile in care de atatea luni noi nu am mai luat bani. Sper ca domnul Popa va reveni asupra deciziei de a parasi echipa.“

Niciun comentariu: