IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 22 octombrie 2008

CLUJENII S-AU BATUT SINGURI


Formatia CFR Cluj a pierdut cu scorul de 1-0 (0-0) partida disputata miercuri seara, in deplasare, in compania echipei Girondins Bordeaux, intr-un meci contand pentru etapa a III-a a grupelor Ligii Campionilor.

Pusi in garda de evolutiile foarte bune ale clujenilor la Roma si acasa cu Chelsea, francezii nu s-au avantat in atac inca de la inceputul meciului, desi antrenorul Laurent Blanc anunta ca jucatorii sai vor forta inca din primul minut. Astfel, primul sut la poarta lui Stancioiu a venit abia in minutul 18, cand Gourcuff a trimis putin pe langa, de la 25 de metri.
Replica „ceferistilor“ clujeni a venit in minutul 27, cand Muresan a trimis cu capul, din interiorul careului putin peste poarta lui Ramé.
Dupa numai doua minute, Fernando si-a incercat si el sansa, insa mingea trimisa de mijlocasul gazdelor, in minutul 29, a trecut pe langa poarta lui Stancioiu.
Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize le-a apartinut oaspetilor, sutul lui Culio, din opt metri, lateral stanga, fiind greu respins in corner de Ramé, in minutul 37.
Ocazia clujenilor i-a intaritat pe bordelezi, care au dominat ultimele minute de joc ale primei reprize, Chamakh (40’) si Gourcuff (44’) trimitand putin pe langa poarta lui Stancioiu.
Cel mai important moment al meciului s-a consumat la noua minute de la reluare, cand Cadu a deviat in proprie poarta mingea centrata de partea dreapta de Gourcuff.
Dupa alte zece minute, Stancioiu s-a remarcat din nou, la o minge deviata cu calcaiul de nefericitul Cadu, care era aproape de al doilea autogol.
Golul incasat in debutul partii secunde de joc i-a demoralizat total pe jucatorii clujeni si doar reflexele senzationale ale lui Stancioiu au facut ca diferenta sa nu fie mai mare, portarul oaspetilor remarcandu-se la ocaziile mari avute de Gourcuff (76’), Gouffran (83’) si Wendel (89’).
In prelungirile partidei, clujenii au ramas si cu un om mai putin pe teren, Trica primind al doilea cartonas galben si implicit pe cel rosu, dupa un fault gratuit.
Scor final 1-0 pentru Bordeaux, insa CFR Cluj pastreaza sanse mari de a merge in primavara europeana.
Iata rezultatele complete inregistrate miercuri seara, in etapa a treia a fazei grupelor Ligii Campionilor:
Grupa A
Chelsea Londra (Anglia) – AS Roma (Italia) 1-0 (0-0)
Girondins de Bordeaux (Franta) – CFR Cluj (România) 1-0 (0-0)

Grupa B
Internazionale Milano (Italia) – Anorthosis Famagusta (Cipru) 1-0 (1-0)
Panathinaikos Atena (Grecia) – Werder Bremen (Germania) 2-2 (1-1)

Grupa C

FC Basel (Elvetia) – FC Barcelona (Spania) 0-5 (0-3)
Sahtior Donetk (Ucraina) – Sporting Lisabona (Portugalia) 0-1 (0-0)

Grupa D

Atletico Madrid (Spania) – Liverpool (Anglia) 1-1 (0-1)
PSV Eindhoven (Olanda) – Olympique Marseille (Franta) 2-0 (0-0).

Niciun comentariu: