IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 8 octombrie 2008

POLI IASI ARE DATORII DE APROAPE UN MILION DE EURO


Presedintele de onoare al clubului Poli Iasi, Gheorghe Nichita, a declarat miercuri, la finalul sedintei Consiliului de Administratie al formatiei iesene, ca gruparea din dealul Copoului are datorii de aproape un milion de euro.
„S-a discutat in principal despre situatia financiara a clubului. Avem datorii de aproape un milion de euro. Actionarii au spus ca în cel mai scurt timp vor achita datoriile fata de jucatori, dar si celelalte care nu sufera amanare. Pana acum, Consiliul Local si Primaria au ajutat aceasta echipa. De acum trebuie ca oamenii de afaceri, care fac parte din Consiliul de Administratie sa sustina clubul, iar oferta ramane deschisa catre alti oameni de afaceri care vor sa ia actiuni la Poli Iasi“, a declarat Gheorghe Nichita.
La intrunirea Consiliului de Adminsitratie a participat si antrenorul Ionut Popa, care a declarat la finalul sedintei: „Sunt dezamagit. Speram ca dupa aceasta intrunire se vor rezolva toate problemele clubului. Am înteles ca jucatorii isi vor primi banii doar pentru una dintre cele trei luni restante. Ce sa mai zic?! Se pare ca ne vom chinui in continuare...!“
{edinta Consiliului de Administratie al clubului Poli Iasi a durat aproape trei ore.

Niciun comentariu: