IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 9 octombrie 2008

IONUT BALBA A FOST DIN NOU PRINS BEAT LA VOLAN


Purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Iasi, Cristian Mandru, a declarat ca `n urma unui control de rutina efectuat de Politia Rutiera Iasi miercuri noapte, jucatorul Politehnicii Iasi, Ionut Balba a fost prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice.
„Miercuri noaptea, la ora 1.15, Ionut Balba a fost oprit de un echipaj al Poliei Rutiere care efectua un control de rutina. Jucatorul mirosea a alcool si a refuzat sa se supuna alcooltestului. Prin urmare, Balba a fost insotit de catre agentii de politie la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Sf. Ioan, unde i-au fost recoltate probe biologice. Jucatorul Politehnicii Iasi avea o alcoolemie de 1.10, drept pentru care i se va `ntocmi dosar penal“, a declarat Cristian Mandru.
Surse din cadrul spitalului iesean au declarat sub protectia anonimatului ca jucatorul a avut un comportament neadecvat, aducand injurii la adresa celor care `l `nsoteau si a medicilor.
Ionut Balba este in proces cu Politia Rutiera, dupa ce a fost acuzat ca a intrat intr-un stalp cu masina, pe data de 31 martie 2008.
Pe 13 februarie 2007, Ionut Balba a fost prins baut la volan si s-a ales cu permisul suspendat pe trei luni, pentru ca pe 5 martie 2007, fotbalistul sa fie prins conducand masina unui coleg, desi avea permisul suspendat.

2 comentarii:

Daffy Duck spunea...

Nu cred ca e cazul sa se implice clubul, era in timpul liber si singuerele sanctiuni pe care ar trebuii sa le primeasca sunt cele de la politie.

czavastin spunea...

In contractul pe care il are cu Poli Iasi, sunt stipulate anumite clauze in care este prevazut faptul ca jucatorul raspunde pentru comportamentul sau si in afara terenului. Va lua o amenda intre 5.000 si 10.000 de euro