IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 24 octombrie 2008

INFRANGERE MINCINOASA LA PLOIESTI


Formatia Poli Iasi a pierdut cu scorul de 3-0 (1-0) partida disputata vineri seara, pe Stadionul „Nicolae Dobrin“, in compania echipei FC Arges, intr-un meci contand pentru etapa a XII-a. Iesenii au pierdut cu scor de forfait in ciuda faptului ca au dominat doua treimi din joc.

In fata unui adversar care nu mai cunoscuse gustul infrangerii de sase etape, antrenorul Ionut Popa a trimis in teren o echipa ofensiva, cu Tanasa si Bratu in avanposturi.
Inceputul partidei le-a apartinut gazdelor. Mai intai Dulcea a tras putin peste poarta, din interiorul careului, in minutul 8, pentru ca peste alte trei minute Kamara sa deschida scorul. Tames a trimis o pasa printre pentru Nastasie, care a centrat in careu si Kamara a speculat neintelegerea dintre Plesca si Adrian Ilie si a reluat in poarta goala. Acelasi Kamara a fost aproape de o „dubla“ in minutul 15, dar nu a gasit spatiul portii dintr-o pozitie ideala.
Replica iesenilor a venit in minutul 24, cand Bosneag a respins greu, in corner, o minge expediata de Cristian Munteanu, din lovitura libera, de la 30 de metri.
Pana la pauza, iesenii au trecut la carma partidei, insa cea mai mare ocazie de a marca le-a apartinut tot gazdelor, Plesca blocandu-l in momentul sutului pe Mircea Stan, scapat singur spre poarta.
Repriza a doua a inceput in nota de dominare a elevilor lui Ionut Popa, Tanasa trimitand putin pe langa poarta, din interiorul careului, in minutul 50.
De partea cealalta, Kamara a reusit sa trimita balonul in poarta in minutul 53, insa mingea fusese centrata de Mircea Stan din pozitie de off-side.
Odata cu trecerea timpului, iesenii s-au instalat in jumatatea adversa, insa mingea a refuzat sa intre in poarta la ocaziile lui Balba (56’), Tanasa (60’) si din nou Balba (73’).
Si cum in fotbal ratarile se razbuna, la una dintre putinele faze de atac ale gazdelor din repriza secunda, Doman a punctat pentru 2-0 in minutul 84, cu un sut la vinclu, din interiorul careului.
Ba mai mult, in prelungiri, Adrian Iordache a inscris pentru un 3-0 mincinos, departe de realitatea din teren.
In urma acestui rezultat, gazdele isi pastreaza invicibilitatea in acest sezon pe teren propriu si ajung pe locul IV, in timp ce iesenii raman pe loc retrogradabil.

Niciun comentariu: