IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 16 octombrie 2008

ILIE SI BALBA VOR LIPSI CU FC BRASOV


Medicul echipei Poli Iasi, Marius Pralea, a declarat joi ca pentru partida de sambata, de pe teren propriu, cu FC Brasov, antrenorul Ionut Popa nu va putea conta pe doi jucatori.
„Asa cum se stie, Ionut Balba este plecat la Belgrad, la o clinica medicala, si nu va putea fi folosit in partida cu FC Brasov. Cand a plecat in Serbia, se punea problema unei interventie chirurgicala la menisc, insa dupa ultima discutie purtata cu jucatorul se pare ca medicii din Serbia au reusit sa faca minuni si s-ar putea sa nu mai fie nevoie de operatie. Asta vom vedea cand jucatorul va reveni in tara. Cel de-al doilea jucator care nu va putea evolua sambata este fundasul Adrian Ilie, care a suferit o intindere musculara si care nu s-a pregatit in aceasta saptamana. Speram ca de saptamana viitoare el sa reia pregatirile si sa poata juca“, a declarat Marius Pralea.
Pralea a mai spus ca vestea buna este ca va fi apt pentru partida cu FC Brasov atacantul Ciprian Tanasa: „Pentru partida cu FC Brasov, atacantul Ciprian Tanasa va fi apt de joc, dupa ce la meciul cu Farul el nu a fost trecut pe foaia de joc, acuzand niste probleme musculare. ~n aceasta saptamana Tanasa s-a pregatit normal si poate evolua inca din primul minut cu FC Brasov“.
In plus, pentru partida de sambata va fi apt si fundasul Cristian Munteanu, care a stat in partida cu Farul Constanta din cauza cumulului de cartonase galbene.

Niciun comentariu: