IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 21 octombrie 2008

DE LA EXTAZ LA AGONIE IN “GHENCEA”


Formatia Steaua Bucuresti a pierdut cu scorul de 5-3 (2-3) partida disputata marti seara, pe teren propriu, in compania echipei Olympique Lyon, intr-un meci contand pentru etapa a III-a a Ligii Campionilor.

Partida de marti seara din „Ghencea“ a avut o desfasurare halucinanta, cu opt goluri si multe alte ocazii la ambele porti.
Steaua a avut un inceput de meci extraordinar, Arthuro si Goian marcand pentru 2-0, in minutele 8 si 11. La prima reusita a gazdelor, Ogararu a centrat bine de pe partea dreapta si Arthuro a inscris cu capul, din interiorul careului, pentru ca peste trei minute, Goian sa inscrie cu spatele, tot din interiorul careului, insa de aceasta data dupa un corner executat bine de Nicolita.
Cea de-a doua reusita a „ros-albastrilor“ i-a infuriat pe francezi, care au inceput cursa de urmarire a Stelei si dupa ce Zapata s-a remarcat la sutul lui Benzema, din interiorul careului, in minutul 17, oaspetii au redus din handicap cinci minute mai tirziu, cind Keitşa a expediat o „torpila“ la vinclu, din interiorul careului.
In minutul 33 avea sa fie 2-2, dupa ce Benzema a inscris cu capul, din sase metri, dupa o centrare a lui Grosso.
Scorul pauzei avea sa fie insa 3-2, Ovidiu Petre reluind cu capul in poarta o minge trimisa bine din corner de Nicolita in minutul 45.
Dupa pauza, Claude Puel l-a introdus pe Fred si brazilianul avea sa restabileasca din nou egalitatea in minutul 69, dupa o faza construita de francezi ca la antrenament.
Acesta avea sa fie momentul cheie al meciului, stelistii cazand psihic si incasand pana la final inca doua goluri, marcate de Benzema (71’) si din nou Fred (90’^2).
Scor final 3-5 si stelistii se pot gandi doar la pozitia a treia in grupa, care permite participarea in primavara europeana in Cupa UEFA.
Iata rezultatele complete inregistrate in partidele disputate marti seara in etapa a III-a a Ligii Campionilor:
Grupa E
Manchester United (Anglia) – Celtic Glasgow (Scotia) 3-0 (1-0)
Villarreal (Spania) – Aalborg BK (Danemarca) 6-3 (2-2)

Grupa F
Steaua Bucuresti (România) – Olympique Lyon (Franta) 3-5 (3-2)
Bayern Munchen (Germania) – AC Fiorentina (Italia) 3-0 (2-0)

Grupa G
FC Porto (Portugalia) – Dinamo Kiev (Ucraina) 0-1 (0-1)
Fenerbahce Istanbul (Turcia) – Arsenal Londra (Anglia) 2-5 (1-3)

Grupa H
Zenit Sankt Petersburg (Rusia) – BATE Borisov (Belarus) 1-1 (0-0)
Juventus Torino (Italia) – Real Madrid (Spania) 2-1 (1-0).

Niciun comentariu: