IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 12 octombrie 2008

TREI PUNCTE DE AUR PENTRU POLI IASI


Formatia Poli Iasi s-a impus cu scorul de 2-1 (1-1) in fata echipei Farul Constanta, intr-un meci care a contat pentru etapa a V-a a Ligii I.

Debutul de meci a fost cat se poate de prost pentru ieseni, Bacila deschizand scorul inca din minutul 3 si dand impresia ca o decizie la „masa verde“ ar fi scutit pe toata lumea de efort.
Fara prime de joc, fara salarii incasate in ultima perioada si cu antrenorul Ionut Popa tipand in continuu, jucatorii ieseni si-au revenit greu dupa socul primirii golului, „foarfeca“ lui Bratu, din minutul 21, dand semnalul revenirii in joc.
Au urmat 20 de minute de dominare totala din partea gazdelor, insa mingea parea a nu vrea sa intre in poarta lui Vlas. A venit insa minutul 39, cand Bersnjak l-a vazut pe portarul Vlas iesit din poarta si a inventat un lob senzational, de la 25 de metri, care s-a oprit in vinclul portii constantene.
Desi toata lumea se astepta la un iures din partea gazdelor, debutul partii a doua a jocului a fost unul slab. Asta pana in minutul 61, cand Maxim i-a trimite lui Vlas un balon inapoi, iar portarul oaspetilor, nepresat de nimeni, a ales sa-i paseze tocmai lui Romulus Miclea, care i-a adus pe ieseni in avantaj.
Minutul urmator putea fi 3-1 pentru gazde, insa Tudor nu a vazut penalty-ul si eliminarea lui Vlas la interventia acestuia, in careu, asupra lui Viveiros. Ba mai mult, cel supranumit „Brad Pitt“ i-a aratat cartonasul galben jucatorului iesean pentru simulare.
Cu sapte minute inainte de final, constantenii puteau restabili egalitatea, insa Gosic a trimis pe langa poarta goala, din cinci metri, dupa ce l-a driblat si pe portarul Plesca.
S-a terminat pana la urma 2-1 si iesenii urca in clasament, la un punct de locul 13 si cu un moral mult mai bun.
La finalul partidei, antrenorul Ionut Popa s-a declarat multumti de rezultat, dar mai ales de jocul prestat de elevii sai: „Am cistigat meritat acest meci, pe care l-am dominat autoritar. Am practicat un joc bun, care cred ca a bucurat pe toata lumea. Ma temeam de acest meci deoarece in aceasta saptamina am avut o discutie transanta cu jucatorii, de pe pozitii de forta, si ma temeam sa nu cedeze. Victoria este a lor“.

Niciun comentariu: