IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 31 octombrie 2008

POLI IASI A REMIZAT ACASA CU PANDURII


Formatia Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputata vineri seara, pe teren propriu, in compania echipei Pandurii Tg. Jiu, intr-un meci contand pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Impulsionati de faptul ca un eventual succes ar duce la deblocarea primelor, iesenii au inceput bine partida si Viveiros a avut doua incursiuni pe partea dreapta, la ultima dintre acestea (6’) sutul lui Bersnjak, din cinci metri, trecand putin pe langa poarta.
Pe contraatac, in minutul 8, oltenii isi trec in cont si ei o ocazie, Stancu scotand de pe linia portii o minge trimisa din „foarfeca“ de Raskovic.
Dominarea gazdelor avea sa se concretizeze si pe tabela de marcaj in minutul 15, cand Munteanu a reluat cu capul in poarta, dupa un corner batut bine de Sfarlea.
Bucuria iesenilor a durat numai noua minute, Tilinca profitand de o iesire hazardata a lui Plesca si lobandu-l de la 20 de metri de poarta.
In minutul 26, gazdele puteau trece din nou in avantaj, insa Stanca a respins greu in corner, de sub bara, o minge trimisa cu capul de Balba, din interiorul careului.
Dupa pauza, Popa i-a aruncat in lupta pe Oprea si Tanasa, insa iesenii au fost neputinciosi sa se apropie periculos de poarta oaspetilor, cartonasele galbene succedandu-se in tabara ieseana mai ceva ca fazele de gol, dupa niste intrari dure ale lui Stancu si Munteanu.
Finalul a fost unul extrem de incins, asta si din cauza arbitrului, care a prelungit doar cu patru minute meciul in conditiile in care numai la accidentarea lui Tilinca din minutul 61 au trecut cel putin cinci minute, Poli atacand cu toate liniile, insa fara vreo claritate in joc.
In aceste conditii, scorul final a fost cel stabilit in minutul 24, 1-1, si in dealul Copoului se vorbeste din nou despre retrogradare.

Niciun comentariu: