IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 18 octombrie 2008

POLI IASI A REMIZAT ACASA CU FC BRASOV


Dupa o saptamana extrem de agitata, in care jucatorii au refuzat sa faca doua antrenamente si in care actionarii au ramas doar cu promisiunile achitarii restantelor catre jucatori, Poli Iasi a obtinut doar un punct in fata echipei lui Razvan Lucescu, dupa un meci dominat in mare parte.
Gazdele au inceput partida cu aceeasi formula ofensiva din partida cu Farul, insa fara aplombul de care au dat dovada in acel joc, in timp ce brasovenii, „maestrii“ remizelor, nu au fortat multumindu-se cu rezultat inscris pe tabela.
Prima parte a jocului a fost lipsita de faze de poarta, doar ocazia lui Viveiros, din minutul 15, animand atmosfera din dealul Copoului. La acea faza, mijlocasul gazdelor a patruns in careu, insa a sutat slab, din unghi, dindu-i ocazia lui Stelea sa retina.
Replica oaspetilor a venit de-abia in mintuul 28, cand Plesca a retinut greu mingea expediata de Buga, din marginea careului.
Repriza a doua a inceput sub aceleasi auspicii, asta pana in minutul 58, cand oaspetii au deschis scorul, Zaharia inscriind cu capul, din cinci metri, dupa o lovitura libera executata bine de Roman.
Pana la final, iesenii s-au mutat in jumatatea adversa, cautand cu disperare egalarea. Aceasta avea sa vina cu zece minute inainte de final, cand Montiel l-a invins pe Stelea cu un sut din marginea careului.
Iesenii puteau sa-si treaca in cont chiar toate cele trei puncte, insa Stelea si-a adus aminte ca a fost candva un mare portar si a scos de la vinclu, in prelungiri, mingea expediata de Gavatorta din marginea careului.
A ramas pana la urma 1-1 si iesenii raman cu regretul ca nu au luat toate cele trei puncte, desi la un momentdat erau in postura de a le pierde.

Niciun comentariu: