IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 28 mai 2009

50 DE DETINUTI VOR ASISTA LA PARTIDA CU GLORIA BUZAU


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi ca la partida de sambata, de pe teren propriu, cu Gloria Buzau, vor asista si 50 de detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.
„In baza unui protocol mai vechi avut cu Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, am decis ca la partida de sambata, de pe teren propriu, cu Gloria Buzau sa asite si 50 de detinuti. Este vorba de detinuti care au o comportare buna si carora li se poate permite accesul la un meci de fotbal. Acestia vor sta in sectorul de stadion unde sta de obicei galeria formatiei oaspete, deoarece cei de la Buzau ne-au anuntat ca nu vor avea fani la acest meci“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca spera ca suporterii ieseni sa fi trecut poeste infrangerea cu CS Otopeni, de etapa trecuta, si sa vina in numar cat mai mare la stadion, sambata, sa-i sustina pe jucatori: „Cu totii am fost suparati dupa infrangerea rusinoasa cu Otopeniul, dar sper ca fanii nostri vor trece peste aceasta suparare si vor veni in numar cat mai mare sambata sa-i sustina. Nu trebuie uitate bucuriile care ni le-au adus acesti fotbalisti si sunt convins ca daca publicul ii va sustine la fel cum a facut-o in partida cu Gaz Metan Medias, nu avem cum sa nu castigam“.

Niciun comentariu: