IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 15 mai 2009

SORIN BOCA: „VREM SA PUTEM INCHIDE PORTILE LA MECIUL CU GAZ METAN“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi doreste ca la ora meciului cu Gaz Metan Medias stadionul sa fie plin si sa poata inchide portile.
„Vrem sa jucam cu stadionul inchis. Asa vom proceda cand la ora meciului stadionul va fi plin. Astfel, pentru tribuna A si B vom da gratuit niste tichete pentru sectoarele unde nu sunt locurile abonatilor, iar la peluze intrarea va fi libera. Tichetele vor fi distribuite la casele de bilete, în dimineata jocului“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca spera intr-o victorie a elevilor lui Cristiano Bergodi: „Partida cu Gaz Metan Medias se inscrie in seria meciurilor pe care trebuie sa le castigam neaparat! Mai sunt patru etape de jucat si eu cred ca elevii lui Cristiano Bergodi sunt pe un trend ascendent dupa victoria de acasa cu FC Arges si egalul de la Targu Jiu. Sper sa continuam pe aceeasi linie si sa luam toate cele trei puncte maine (n.r. – sambata). Pentru cei de la Medias ar putea fi ultima sansa de a se salva si de aceea cred ca vor fi foarte motivati. Chiar si asa, sper ca jucatorii nostri vor face un meci la nivelul reprizei secunde din partida cu FC Arges si se vor impune“.
Referitor la declaratiile facute de Ioan Horoba, Sorin Boca a spus ca nu i se pare corect ca acesta sa puna presiune pe arbitri: „Am vazut ce a spus domnul Horoba despre brigada de arbitri de maine si in mod normal nu as cometa, dar mi se pare cat de aceasta data s-a mers prea departe. Nu mi se pare corect sa se puna presiune pe arbitri inainte de meci. Sunt convins ca domnul Igna este destul de abil si nu permite sa se faca asemenea presiuni. Tot ce ne dorim noi este sa avem parte de un arbitraj corect, care sa nu influenteze rezultatul final. E normal sa apara greseli intr-un meci, dar vreau ca rezultatul final sa fie decis doar de jocul celor doua echipe, pe teren“.

Niciun comentariu: