IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 6 mai 2009

VICTORIE DE MORAL PENTRU POLI IASI


Formatia Poli Iasi s-a impus cu scorul de 4-0 (0-0), miercuri, pe teren propriu, in fata echipei FC Arges, intr-un meci contend pentru etapa a 29-a a Ligii I.
Inceputul de meci a fost unul modest, care le-a apartinut oaspetilor, insa gazdele au echilibrat jocul odata cu trecerea timpului.
Ultimele 10 minute ale primei reprise au fost la discretia iesenilor, care si-au creat doua ocazii mari de a marca, prin Bratu si Montiel.
Partea a doua a jocului a fost total diferita de prima. Dupa pauza, golul reusit de Cristea in minutul 62 i-a descatusat pe ieseni, care au continuat asaltul la poarta lui Coca.
Dupa alte 10 minute, Miclea a inscris din pasa lui Cristea si jocul era déjà decis.
Pe fondul caderii oaspetilor, iesenii au mai punctat de doua ori pana la final, prin Bersnjak si din nou Cristea si au mai ratat doua mari ocazii prin Diarrassouba si Sfarlea.
Trei puncte mari obtinute de ieseni, care se gandesc deja la partida cu Pandurii Tg. Jiu, de unde s-ar putea intoarce cu cel putin un punct.

Un comentariu:

adrian spunea...

Salutare, colega. Nu am gasit adresa ta de e-mail pe sait, asa ca te interpelez in felul asta ca sa-mi trimiti nr tau de mobil, te rog, pe dezavantaje@gmail.com. Multumesc, Adrian.