IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 23 mai 2009

ULTIMELE DOUA PROBE ALE RALIULUI IASULUI AU FOST ANULATE


PR Managerul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS), Izabela Ghita, a declarat sambata ca dupa decesul pilotului Lucian Garbacea (foto), FRAS a decis ca ultimele doua probe speciale ale Raliului Iasului 2009, speciala Popesti (PS8) si speciala Voinesti (PS9) sa fie anulate.
„Raliul Iasului 2009, etapa a III-a a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2009, s-a incheiat cu o iesire in decor extrem de violenta. Echipajul Lucian Garbacea Senior - Tudor Marza, care evolua pe un Renault Clio R3, a iesit in decor in penultima proba speciala a ultimei zile de concurs. In urma impactului cu un copac, echipajul a pierdut controlul masinii, care s-a rasturnat. Incidentul s-a soldat cu decesul pilotului, Lucian Garbacea, in varsta de 42 de ani. Navigatorul sau, Tudor Marza, internat la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, a fost stabilizat si este in afara oricarui pericol. Incidentul a avut loc in conditii inca necunoscute. Pilotul Lucian Garbacea a fost gasit in stare de inconstienta, in stop cardio-respirator. In cel mai scurt timp de la anuntarea accidentului au fost mobilizate toate efectivele de interventie rapida, ambulanţa, SMURD-ul, unitatile de descarcerare, Politia, platformele de tractare-remorcare. Resuscitarea s-a facut pe o unitate specializata conform procedurilor. In urma acestui tragic accident, FRAS a decis ca ultimele doua probe speciale ale Raliului Iasului 2009, speciala Popesti (PS8) si speciala Voinesti (PS9) sa fie anulate. Acestea erau cele mai lungi probe din concurs, probe considerate de viteza.
Organizatorii, oficialii cursei si Federatia Romana de Automobilism Sportiv regreta cele intamplate si trasmit sincere condoleante familie indoliate“, a declarat Izabela Ghita.
Oficialii cursei vor avea in cursul serii de sambata o sedinta in urma careia se va decide intreruperea festivitatii de premiere. Oficialii cursei au demarat o ancheta pentru stabilirea cauzelor in care s-a produs accidentul.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-l ierte! :(