IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 20 mai 2009

CORNEL BUTA: „VREM SAPTE PUNCTE IN ULTIMELE TREI ETAPE”


Fundasul echipei Poli Iasi, Cornel Buta, a declarat miercuri ca obiectivul gruparii din dealul Copoului pentru ultimele trei etape este obtinerea a sapte puncte.
„Cele trei puncte luate in ultima etapa, cu Gaz Metan Medias, ne-au dat incredere si cred ca putem continua seria meciurilor fara infrangere si in urmatoarele etape. Urmeaza sa jucam in deplasare cu CS Otopeni si Rapid si pe teren propriu cu Gloria Buzau, iar noi vrem sapte puncte in ultimele trei etape. Trebuie sa terminam aceasta editie de campionat neinvinsi pentru a mai sterge din impresia mai putin buna lasata în decursul acestui sezon. Este stiut faptul ca ultima impresie conteaza si de aceea trebuie sa ne revansam fata de fani si sa terminam pe o pozitie cat mai sus in clasament“, a declarat Cornel Buta,
Buta a mai spus ca jucatorii ieseni trebuie sa ia toate cele trei puncte in partida de sambata, de la Ploiesti, cu CS Otopeni: „Pornim cu prima sansa in partida de la Ploiesti si tocmai de aceea nu trebuie sa dezamagim si sa luam toate cele trei puncte. Nu va fi un meci usor, pentru ca Otopeniul a incurcat multe echipe in acest retur de campionat, dar chiar si asa, noi trebuie sa castigam. Totul porneste cred eu de la mental. Acest meci se castiga cu inima si cu o daruire exemplara“.

Niciun comentariu: