IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 7 mai 2009

VIVEIROS SI BERSNJAK VOR LIPSI CU PANDURII


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi ca, pentru partida de sambata, din deplasare, cu Pandurii Tg. Jiu, antrenorul Cristiano Bergodi nu va putea conta pe trei jucatori.
„Platim destul de scump victoria cu FC Arges, daca tinem cont ca pentru partida de sambata, de la Targu Jiu, antrenorul Crsitiano Bergodi nu-i va putea conta pe mijlocasii Nuno Viveiros (foto) si Dominik Bersnjak, ambii suspendati din cauza cumulului de cartonase galbene. In plus, atacantul Clement Palimaru este `n continuare accidentat, iar Adrian Ilie este incert. Singura veste buna este ca a revenit Ionut Balba, care s-a pregatit normal astazi (n.r. – joi), iar din lotul pentru partida de sambata va putea face parte si fundasul Cristian Munteanu, care etapa trecuta a stat fiind suspendat“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul clubului iesean a mai spus ca pentru partida de sambata, gruparea din dealul Copoului va face deplasarea cu un charter: „Dat fiind ca distanta este foarte mare, iar jucatorii vin dupa o serie de meciuri jucate o data la trei zile, pentru a elimina din oboseala drmului, am decis ca echipa sa faca deplasarea cu un charter pana la Craiova, maine seara, drumul pana la Targu Jiu urmand să fie facut apoi cu autocarul. Intoarcerea la Iasi este prevazuta imediat dupa meci, tot cu charterul“.

Niciun comentariu: