IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 29 mai 2009

RENZO ROSSI: „CRISTIANO BERGODI A INTRAT IN SILENZIO STAMPA“


Team-managerul echipei Poli Iasi, Renzo Rossi, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa ca antrenorul Crsitiano Bergodi a luat decizia de a intra in silenzio stampa.
„Am venit la aceasta conferin]a de presa pentru a va spune cu respect ca Bergodi a luat decizia de a intra in silenzio stampa. Aceasta masura a fost luata ca urmare a articolelor aparute in «Gazeta Sporturilor» si «Pro Sport» in care sunt date declaratii care nu-i apartin. S-a vorbit despre plecarea lui la Steaua sau la FC Vaslui, in conditiile in care el este inca sub contract cu Poli Iasi. Faptul ca formatia sa este intr-o situatie delicata, decizia a fost luata pentru a nu destabiliza echipa“, a declarat Renzo Rossi.
Referitor la echipa, Rossi s-a limitat sa spun doar ca jucatorii se afla in cantonament de joi si ca pregatesc partida cu Gloria Buzau: „Partida cu Gloria Buzau se anunta a fi una extrem de importanta pentru noi. Jucatorii au intrat de joi in cantonament pentru acest meci, pe care il pregatesc cu toata atentia“.

Niciun comentariu: