IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 5 mai 2009

SORIN BOCA: „AVEM DOAR VARIANTA VICTORIEI!“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca singura varianta pentru echipa antrenata de Cristiano Bergodi in partida de miercuri, de pe teren propriu, cu FC Arges, este victoria.
„Din pacate, am ajuns in situatia in care nu ne mai permitem pasi gresiti pe teren propriu. In meciul de maine (n.r. – miercuri), avem doar varianta victoriei! Sper ca jucatorii constientizeaza situatia in care ne aflam si sper ca vor demonstra pe teren ca meritam sa evoluam si anul viitor in Liga I. In acest retur de campionat, am reusit cateva rezultate bune si cred ca acest fapt a dus la o automultumire din partea jucatorilor. Oricum, infrangerile din ultima perioada se datoreaza in mare masura evolutiilor mai slabe avute in prima parte a jocurilor. Sper ca acum, jucatorii au inteles ca este momentul in care trebuie sa dea dovada de multa daruire si de contrare 100%, pentru a putea lua toate cele trei puncte“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca a luat decizia ca la toate meciurile ramase de disputat pe teren propriu, pana la finalul campionatului, sa lase intrarea libera la peluze: „Avem mare nevoie de fanii nostri in acest final de campionat si tocmai de aceea am luat decizia de a lasa intrarea libera la peluze la ultimele meciuri pe care disputam pe teren propriu. Sper ca suporterii nostri vor veni in numar cat mai mare la meci si ne vor sustine pentru a ne putea atinge obiecitvul propus, salvarea de la retrogradare“.
Intrebat daca gruparea din dealul Copoului este in criza si de cate puncte are nevoie formatia antrenata de Crstiano Bergodi pentru a se salva de la retrogradare, Boca a raspuns pe un ton rastit: „Ce criza? Financiara? Ce fel de criza? Suntem intr-o situatie delicata! Nu ne intereseaza sa facem acum calcule sau ce fac alte echipe. Vrem trei puncte cu FC Arges si atat!“

Niciun comentariu: