IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 16 mai 2009

O VICTORIE CAT UN CAMPIONAT


Formatia Poli Iasi a castigat cu scorul de 2-0 (1-0) partida disputata sambata, pe teren propriu, in compania echipei Gaz Metan Medias, intr-un meci contand pentru etapa a 31-a a Ligii I.

Considerat derby-ul salvarii de la retrogradare, meciul dintre Poli Iasi si Gaz Metan Medias a fost unul spectaculos, cu mult peste media campionatului.
Constienti ca o victorie ii scapa in mare masura de retrogradare, iesenii au inceput in forta si Jovanovic a reluat cu capul din 6 metri pe langa poarta in minutul 5. Dupa un sfert de ora de joc, a venit si replica oaseptilor, Boaru trimitand putin peste poarta din pozitie ideala.
In minutul 23, Jovanovic inscrie din interiorul careului, dupa o centrare a lui Viveiros si isi trece in cont prima reusita in tricoul alb-albastru.
Repriza a doua a fost dominata in mare de oaspeti, care au ratat cateva ocazii mari de a marca prin Erik (67’), Kubala (72’).
La unul dintre putinele contraatacurie reusite de ieseni, Cristea a centrat bine de pe dreapata si Sfarlea (foto) a inscris din cinci metri.
Pe final, nervii oaspetilor au cedat si Lazar a fost eliminat pentru lovirea unui adversar.
Scor final 2-0 si iesenii sunt ca si salvati de la retrogradare.

Niciun comentariu: