IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 10 mai 2009

SORIN BOCA: „VREM CEL PUTIN SAPTE PUNCTE IN URMATOARELE TREI MECIURI“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat duminica faptul ca spera ca gruparea din dealul Copoului sa se salveze de la retrogradare inainte de ultima etapa.
„Pentru noi urmeaza trei meciuri extrem de importante, din care ne dorim sa luam cel putin sapte puncte. Jucam pe teren propriu cu Gaz Metan si Gloria Buzau si in deplasare cu CS Otopeni. Vrem sa ne atingem obiectivul propus, salvarea de la retrogradare, inainte de ultima etapa, pe care o vom juca in «Giulesti», cu Rapid“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean mai spus ca Poli ar fi meritat sa ia toate cele trei puncte din partida de sambata, de la Targu Jiu, cu Pandurii: „Regret ca nu am batut la Targu Jiu. Mai degraba am pierdut doua puncte, decat am castigat unul. Spun asta tinand cont de faptul ca am deschis scorul inca din secunda 11, gazdele au facut un joc modest fata de celelalte meciuri jucate pe teren propriu si am avut si superioritate numerica mai bine de un sfert de ora. Pentru noi ar fi fost trei puncte extrem de importante pentru salvarea de la retrogradare. Totusi, trebuie sa apreciez si jocul prestat de elevii lui Crsitiano Bergodi, care au aratat altceva decat au facut-o in ultimele deplasari. ~n plus, pot spune ca aceasta saptamana a fost a lui Cristea, care a reusit sa inscrie trei goluri, doua cu FC Arges si unul acum, cu Pandurii“.
Sorin Boca a mai spus ca nu intelege de ce fanii sunt suparati ca echipa joaca in echipamentul rosu in deplasare: „Am vazut si la meciul cu FC Arges ca fanii nostri sunt nemultumiti ca jucam in echipamentul de culoare rosie in meciurile din deplasare. Vreau sa le spun ca este vorba si de o superstitie a jucatorilor. ~n cantonamentul din Antalya, la toate meciurile castigate cu 2-0, echipa a jucat in echipamentul rosu si atunci ei si-au manifestat dorinta de a juca in acel echipament la meciurile din deplasare. ~n plus, acum, la Targu Jiu, gazdele au evoluat in echipament alb-albastru, care este la fel ca al nostru, si noi nu aveam alt echipament in care sa jucam decat acesta rosu. Sa nu mai spun ca victoria de la Constanta a fost obtinuta tot in echipamentul rosu...“
~n ceeea ce priveste retrogradarea echiepi FC Arges, Boca a precizat ca nu i s-ar parea normal ca pitestenii sa fie retrogradati acum: „Am mai spus si repet, noi nu ne dorim retrogradarea Argesului ci vrem ca ramanerea noastra in prima liga sa se datoreze doar rezultatelor obtinute de noi pe teren. ~n plus, nu cred ca ar fi corect fata de celelalte echipe ca trei sau patru formatii sa castige cu scorul de 3-0, la masa verde, partidele cu FC Arges, iar altele sa joace pentru punctele puse in joc in partidele cu pitestenii. Ar trebui urmat modelul din Italia, daca este cazul, si FC Arges sa fie retrogradata la finalul campionatului. Dar asta n ueste problema noastra. Noi avem alte griji, decat ce se va intampla cu FC Arges“.

Niciun comentariu: