IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 18 mai 2009

PETAR JOVANOVIC: „SUNTEM CA SI SALVATI DE LA RETROGRADARE!“


Mijlocasul echipei Poli Iasi, Petar Jovanovic, care sambata a marcat primul gol pentru alb-albastri in partida cu Gaz Metan Medias, a declarat luni ca in proportie de 90% gruparea din dealul Copoului este salvata de la retrogradare.
„Partida de sambata, cu Gaz Metan Medias, a fost cred ca cea mai importanta din aceasta editie de campionat pentru Poli Iasi. A fost un meci de care pe care, presiunea fiind fantastica pentru ambele echipe. Ma bucur ca am reusit sa inscriu primul gol pentru Poli Iasi si sa obtinem aceasta victorie, care in proportie de 90% ne psatreaza in Liga I. Suntem ca si salvati de la retrogradare, dar pentru a fi siguri trebuie sa mai luam macar patru puncte in ultimele trei etape, cand jucam in deplasare cu CS Otopeni si Rapid si acasa cu Gloria Buzau. Daca luam macar un punct la Otopeni si batem acasa pe Gloria Buzau, nu avem cum sa nu ne salvam“, a declarat Petar Jovanovic.
Autorul celuilalt gol inscris de Poli Iasi in partida cu Gaz Metan Medias, Sebastian Sfarlea, a spus ca gruparea din dealul Copoului poate termina mai sus de locul 14 aceasta editie de campionat: „Ma bcuur ca am reusit sa inscriu si sa pun umarul la obtinerea victoriei in partida de sambata. Aveam mare nevoie de cele trei puncte. Acum trebuie sa ramanem concentrati si sa obtinem cat mai multe puncte in acest final de campionat, pentru ca putem urca mai sus de locul 14. Urmeaza doua meciuri cu echipe deja retrogradate si pe care trebuie sa le tratam cu mare atentie, pentru a putea lua toate cele sase puncte“.

Niciun comentariu: