IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 8 mai 2009

CRISTIANO BERGODI: „MERGEM SA NE VINDEM SCUMP PIELEA LA TARGU JIU“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Cristiano Bergodi, a declarat vineri, inaintea plecarii spre Targu Jiu, ca isi doreste toate cele trei puncte in partida de sambata, din deplasare, cu Pandurii.
„Baietii s-au odihnit dupa meciul de miercuri cu FC Arges si chiar daca jucam la numai trei zile de la acel joc, eu cred ca jucatorii mei sunt pregatiti si au un moral bun. Avem doar un punct in fata celor de la Gaz Metan si tocmai de aceea trebuie sa castigam la Targu Jiu. {tiu ca ne asteapta un meci greu, dar noi mergem sa ne vindem scump pielea la Targu Jiu. Nu mergem in excursie“, a declarat Cristiano Bergodi.
Tehnicianul italian a mai spus ca nu il intereseaza de ce au menajat mai multi jucatori cei de la Pandurii in partida de la Vaslui: „Nu ma intereseaza ce face Sorin la echipa lui si de ce au lipsit mai multi titulari in partida de la Vaslui. Pe mine ma intereseaza doar ce fac eu la Iasi. {tiu doar ca toate echipele care au fost pregatite de Sorin Cartu au avut un joc defensiv foarte bun, care au evoluat foarte bine mai ales pe teren propriu. Chiar si asa, noi mergem doar cu gandul la victorie. Sper ca si ei sa scape de retrogradare, dar aceasta certitudine sa o aiba dupa meciul cu noi, cand joaca la Bistrita“.
Formatia Poli Iasi a plecat vineri dupa-amiaza, cu o cursa charter, spre Craiova, restul drumului spre Targu Jiu fiind facut cu autocarul.

Niciun comentariu: