IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 29 aprilie 2009

BALBA ARE SANSE MINIME SA JOACE LA BRASOV


Medicul echipei Poli Iasi, Marius Pralea, a declarat miercuri, ca atacantul echipei Poli Iasi, Ionut Balba nu s-a pregatit alaturi de ceilalti jucatori in aceasta saptamana, fiind accidentat, si are sanse mici sa prinda lotul pentru partida de sambata, de la Brasov.
„Ionut Balba (foto), care a fost schimbat in prima repriza a partidei cu Unirea Urziceni, din cauza unei accidentari, nu s-a putut antrena alaturi de coechipieri in aceasta saptamana. In aceste conditii, Balba are sanse minime sa joace la Brasov. Indisponibil pentru partida de sambata este atacantul Clement Palimaru, care este in continuare accientat. In ceea ce-l priveste pe mijlocasul Sebastian Sfarlea, care a suferit o fractura de metatarsian in timpul cantonamentului de iarna, din Antalya, se pregateste normal de la inceputul acestei saptamani si dupa ce se va pune la punct cu pregatirea fizica va putea juca“, a declarat Marius Pralea.
Pralea a mai spus ca pentru partida de sambata, antrenorul Cristiano Bergodi va putea conta pe Jose Montiel si Romulus Miclea, ambii refacuti dupa niste accidentari.
In schimb, va lipsi atacantul Cristian Bratu, care a primit al patrulea cartonas galben in partida cu Unirea Urziceni si este suspendat pentru partida de la Brasov.

Niciun comentariu: