IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 6 aprilie 2009

SAPTE ABSENTI LA POLI IASI PENTRU PARTIDA CU CFR CLUJ


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca pentru partida de marti, de pe teren propriu, cu CFR Cluj, antrenorul Cristiano Bergodi nu va putea conta pe sapte jucatori.
„Pentru partida cu CFR Cluj avem nu mai putin de sapte jucatori indisponibili. Astfel, Sebastian Sfarlea si Cristian Branet nu sunt refacuti dupa niste accidentarile mai vechi, la fel ca si Traian Marc. In plus, dupa partida de la Constanta, Andrej Pecnik si Cristian Munteanu au devenit indisponibili si nu pot evolua maine (n.r. – marti). ~n plus, Adrian Ilie si Andrei Cristea au luat la Constanta al patrulea cartonas galben si sunt suspendati. In cazul lui Cristea, noi stiam ca el are doar trei cartonase galbene luate in acest retur de campionat, dar el mai avea unul din tur, cand a jucat la Dinamo. In aceste conditii, nici Cristea nu va putea juca maine (n.r. – marti)“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca in ciuda acestui numar mare de jucatori absenti, spera ca elevii lui Cristano Bergodi sa se mobilizeze la fel ca in partida de la Constanta si sa obtina un rezultat bun: „Pentru noi urmeaza meciul cu echipa campioana. Respectam adversarul de maine (n.r. – marti), ai carui suporteri am fost cand a jucat in Liga Campionilor, dar vrem un rezultat bun in meciul cu ei. In ciuda numarului mare de jucatori absenti, eu sper intr-o mobilizare a baietilor la fel ca in partida de la Constanta si intr-un rezultat bun cu CFR-ul. Sunt convins ca fanii vor veni in numar cat mai mare la acest joc, deoarece avem nevoie de sprijinul lor. Tocmai de aceea am pastrat pretul biletelor la fel ca la celelalte jocuri, adica 20 de lei la tribune si 10 lei la peluze. Cei de la Cluj vor veni astazi (n.r. – luni) cu un charter, iar la meci vor fi sustinuti de aproximativ 100 de suporteri“.

Niciun comentariu: