IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 24 aprilie 2009

SORIN BOCA: „NE MULTUMESTE DOAR O VICTORIE CU URZICENIUL!“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca doar o victorie il multumeste in partida cu Unirea Urziceni, de sambata, de pe teren propriu.
„La Timisoara eu cred ca am pierdut la un scor nemeritat, in fata unei formatii care a speculat toate gafele facute de noi in aparare. Asta este. Acum ne gandim doar la meciul de maine (n.r. – sambata), cu Unirea Urziceni. Stiu ca ne asteapta un meci greu, cu una dintre candidatele la un loc de Champions League, care va veni la Iasi sa obtina un rezultat bun. Totusi, pe noi ne multumeste doar o victorie cu Urziceniul! Dan Petrescu este un antrenor foarte bun, care a obtinut rezultate remarcabile de cand pregateste formatia ialomiteana. Chiar si asa, noi avem mare nevoie de o victorie si eu cred ca daca elevii lui Cristiano Bergodi vor repeta evolutia din meciul cu Dinamo, vom lua toate cele trei puncte maine (n.r. – sambata)“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca in ciuda problemelor cu care se confrunta arbitrajul romanesc, are in continuare incredere in arbitrii romani: „Noi avem in continuare incredere in arbitrajul romanesc si nu cred ca vom avea probleme maine (n.r. – sambata) cu Balaj. ~ntr-adevar, el a fost recuzat de noi sezonul trecut, dupa acel meci de la Steaua, si de atunci nu ne-a mai arbitrat. El este acum unul dintre cei mai buni arbitri romani si sunt convins ca va putea duce la bun sfarsit partida cu Unirea Urziceni“.
In ceea ce priveste modul de delegare a arbitrilor, Boca a spus ca nu agreeaza varianta tragerii la sorti: „Nu cred ca aceasta varianta de delegare a arbitrilor prin tragere la sorti este foarte buna. Mai degraba arbitrii ar trebui delegati de o comisie, in functie de improtanta meciului pentru care se stabileste arbitrul“.

Niciun comentariu: