IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 3 aprilie 2009

SCOR DE FORFAIT PENTRU IESENI LA CONSTANTA


Formatia Poli Iasi s-a impus vineri seara, in deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0) in fata echipei Farul Constanta, in primul meci al etapei a 22-a.
Considerata un adevarata derby pentru salvaraea de la retrogradare, partida de la Constanta a fost decisa in repriza secudna, cand iesenii au inscris de trei ori si si-au mai creat inca alte cateva ocazii.
Iesenii au inceput bine partida si si-au creat doua ocazii mari de a marca prin Viveiros. Dupa un prim sfert de ora alert, gazdele au echilibrat jocul, insa ocaziile au apartu tot la paorta lui Curca.
Cea de-a doua parte a jocului a fost una complet diferita, constantenii dominand jocul, insa golurile au venit in poarta gazdelor.
Astfel, in minutul 57, `n urma unui contraatac rapid, Andrei Cristea i-a pasat bine lui Montiel, iar sutul acestuia de la 20 de metri, din prima, l-a lasat fara replica pe Curca.
Gazdele au continuat sa atace si dupa ocazia mare a lui Gerlem, Cristian Bratu a speculat o eroare in defensiva Farului si a punctat din interiorul careului mic pentru 2-0. La acestor scor 2-0, constantenilor nu le-a mai iesit nimic, ratand din orice pozitie, in timp ce Andrei Cristea a inchis tabela la un sec 3-0, in primul minut al prelungirilor.

Niciun comentariu: