IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 7 aprilie 2009

POLI IASI, INVINSA GREU DE CFR CLUJ


Formatia Poli Iasi a fost invinsa marti seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0) de echipa CRR Cluj, intr-un meci contand pentru etapa a 23-a a Ligii I.
Cu un antrenor nou pe banca tehnica, Antonio Coceicao, clujenii nu au rupt gura targului in partida din dealul Copoului, insa s-au impus gratie golului marcat de Kone (foto), la singura gafa facuta de defensiva ieseana.
Prima ocazie de gol a apartinut gazdelor, Cristea sutand periculos in mintuul 20, insa Stancioiu a reusit sa prinda in doi timpi. La cealalta poarta, Kone a reluat cu capul din 6 m, `nsa Plesca a scos de sub bara.
Pana la finalul primei reprize s-a jucat inchis, niciuna dintre echipe nereusind sa-si mai creeze vreo ocazie de a marca.
In partea a doua a jocului, clujenii au dominat teritorial, insa iesenii au facut cu brio fata atacurilor lipsite de orzont ale oaspetilor.
Totul curgea spre un 0-0 echitabil cand, in mintuul 79, Kone a speculat greseala de marcaj a lui Straton si a trimis pe langa Plesca in poarta mingea trimisa bine de Culio.
Dupa primirea golului, iesenii au incercat sa restabileasca egalitatea, insa cea mai mare ocazie de a marca le-a apartinut tot oaspetilor, Kone trimitand in bratele lui Plesca, din 8m, central.
S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj si iesenii se gandesc deja la meciul cu Otelul Galati, partida extrem de importanta in ecuatia salvarii de la retrogradare.

Niciun comentariu: