IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 13 aprilie 2009

BALBA, TRIMIS IN JUDECATA PENTRU CONDUCEREA SUB INFLUENTA ALCOOLULUI


Procurorii ieseni au decis luni trimiterea in judecata a jucatorului Politehnicii Iasi, Ionut Balba, pentru conducere sub influenta alcoolului in noaptea de 8 spre 9 octombrie 2008, Ionut Balba a fost urmarit de un echipaj de politie pe strada Sfantul Lazar, din Iasi, in timp ce se afla la volanul masinii personale, un Audi Q7.
Dupa ce a fost tras pe dreapta, fotbalistul a refuzat sa se legitimeze si a blocat portierele. La locul incidentului a sosit si sotia fotbalistului, moment in care Balba s-a mutat pe scaunul din dreapta, iar sotia acestuia s-a urcat la volan. Dupa cateva minute a coborat pe portiera din dreapta si le-a prezentat politistilor documentele.
Fotbalistul nu a suflat in alcooltest, dar a fost de acord sa mearga la spital, unde i-au fost recoltate probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei. Rezultatul primei probe a aratat ca Balba avea o alcoolemie de 1,1 grame la mie alcool in sange, iar a doua a indicat o valoare de 0,9 grame la mie, atacantul sustinand ca a baut doar doua pahare de vin.
Ionut Balba mai este in proces cu Politia Rutiera, dupa ce a fost acuzat ca a intrat intr-un stalp cu masina, pe data de 31 martie 2008.
Pe 13 februarie 2007, Ionut Balba a fost prins baut la volan si s-a ales cu permisul suspendat pe trei luni, pentru ca pe 5 martie 2007, fotbalistul sa fie prins conducand masina unui coleg, desi avea permisul suspendat.

Niciun comentariu: