IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 15 aprilie 2009

PATRU JUCATORI INDISPONIBILI LA POLI IASI PENTRU PARTIDA CU DINAMO


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat miercuri ca pentru partida de sambata, de pe teren propriu, cu Dinamo Bucuresti, antrenorul Cristiano Bergodi nu va putea conta pe patru jucatori.
„Ne asteapta un meci foarte greu impotriva liderului campionatului, iar noi nu vom putea conta pe cei doi atacanti titulari, Andrei Cristea (foto) si Ionut Balba. Cristea a luat al patrulea cartonas galben in ultima etapa si este suspendat, iar Balba a suferit o intindere in partida de la Galati si nu s-a pregatit in aceasta saptamana, el avand sanse minime de a putea folosit sambata. ~n continuare lipseste Sebastian Sfarlea, care lucreaza doar cu preparatorul fizic. ~n plus, fundasul Bogdan Onut, care abia revenise dupa o accidentare care l-a tinut departe de teren mai bine o luna de zile, a luat al saptelea cartonas galben in partida cu Otelul si este si el suspendat“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca singura veste buna pentru antrenorul Crsitiano Bergodi este aceea ca portarul Cirstian Branet a revenit la antrenamente: „Cristian Branet, care a suferit o entorsa cervicala in partida de la Vaslui, a primit acceptul medicilor de a se antrena normal. Ramane de vazut daca el va face parte sau nu din lotul pentru partida de sambata, cu Dinamo“.

Niciun comentariu: