IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 16 aprilie 2009

SIMIRAD VREA MILIONUL DE LEI INAPOI DE LA POLI IASI


Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat joi ca a intocmit un dosar de executare clubului Poli Iasi, prin care solicita returnarea sumei de aproximativ un milion de lei.
„Clubul de fotbal Poli Iasi are de mai mult timp fata de Consiliul Judetean Iasi o datorie de aproximativ un milion de lei. Aceasta suma reprezinta nerespectarea unor clauze din contractul de asociere in participatiune incheiat `mpreuna cu Primaria Iasi in anul 2007. De aceea, am intocmit un dosar de executare pentru recuperarea acestei sume de la clubul de fotbal“, a declarat Constantin Simirad.
~n anul 2006, Primaria Iasi, Consiliul Judetean Iasi si clubul Poli Iasi au `ncheiat un contract de asociere `n participatiune pentru sprijinrea performantei la gruparea din dealul Copoului. ~n baza acelui contract, Poli Iasi a fost `mprumtat cu suma de 30 de miliarde de lei vechi, dintre care 10 miliarde de lei vechi, adica unu milion de lei noi, au venit de la Consiliul Judetean Iasi. Potrivit contractului, clubul iesean trebuia sa returneze aceasta suma dupa un an.
Presdintele Politehnicii Iasi, Sorin Boca, a refuzat sa comenteze acest subiect.

Niciun comentariu: